1.
hummus
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Puré de cigrons que se sol condimentar amb llimona, tahina, alls, oli d'oliva i julivert, típic del Pròxim Orient. [...]
|
2.
chimichurri [es]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Salsa feta a base d'alls, julivert, pebrot picant, sal, oli i vinagre, utilitzada per a condimentar la carn, típica de l'Argentina. [...]
|
3.
amanir
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Afegir un o més condiments a una menja per donar-li olor o fer-la més saborosa. [...]
|
4.
especier | especiera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Treball
Persona que es dedica al comerç de substàncies aromàtiques i, de vegades, picants emprades per a condimentar el menjar. [...]
|
5.
espècia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Cadascuna de les substàncies aromàtiques i, de vegades, de tast picant, emprades per a condimentar el menjar, com ara pebre, canyella, claus i safrà. La majoria són d'origen asiàtic o americà. Eren anomenades espècies de pobre aquelles que, molt més barates, podien substituir les originals, com ara [...]
|